Löydä haluamasi kaappi näiden neljän puuvalikoiman avulla!

Kaapit ovat keittiön välttämätön varuste, ja ne auttavat säilyttämään lautasia, kulhoja, astioita, työkaluja ja paljon muuta! Kaappeja on monenlaisia ​​muotoja, kokoja, tyylejä ja malleja, ja se on anteeksi, jos asunnonomistaja on runsaudenpula ostaessaan sellaisen.

Keittiön kaappeihin käytetään monia erilaisia ​​materiaaleja, mutta lähes kaikki ne on valmistettu puusta. Puu on kestävää, pitkäikäistä ja houkuttelevaa. Tässä on 4 suosittua puumateriaalia, joita voit tarkastella lähemmin uuteen keittiökaappiisi!

Valkoinen tammi

Valkotammi on kestävää ja vahvempaa kuin punainen tammi. Valkoinen tammi on hieno, koska siinä on kauniit raidat ja hienovarainen syy, ja se on usein sahattu tilaustyönä. Valkotammea tarjotaan yleensä vain räätälöitynä vaihtoehtona ja se on kallis valinta.

Puna tammi

Punainen tammi, toisin kuin sen valkoinen vastine, on paljon yleisempi kodin omistajien keskuudessa. Se on vahva, kestävä ja suhteellisen edullinen. Punaista tammea on saatavana eri tyyleinä, malleina ja viimeistelyinä, ja sitä valmistetaan usein perinteisiin kaappityyleihin. Punaista tammea käytetään yleisesti räätälöityihin, puoliksi räätälöityihin ja varastokaapeihin.

Kova vaahtera

Vaahtera on kaunis ja viehättävä puumateriaali, joka on hienosyistä ja vaalean väristä. Se on hieman kalliimpi kuin valkoinen ja punainen tammi, mutta on kevyempi ja vähemmän tiheä. Se on suosittu valinta räätälöityihin ja puoliksi räätälöityihin kaappeihin, ja se voidaan värjätä tai petsata eri väriä varten. Useimmat asunnonomistajat haluavat kuitenkin säilyttää sen luonnollisen värinsä tai pukea sen kirkkaalla viimeistelyllä, joka on yhtä houkutteleva.

Koivu

Koivu on toinen yleisesti käytetty puumateriaali kaapeissa ja se on kestävää ja hienosyistä. Vaahteraa tummempi koivu saa petsattuina keinokirsikan tai vaahteran ilmeen ja valitaan usein kaappeihin tämän ominaisuuden ansiosta! Koivu on halpa ja sen epäsäännöllinen väri on joidenkin kodin omistajien käsitelty mallina.